Заместник изпълнителен директор на Българския футболен съюз Павел Колев заяви,

...
Заместник изпълнителен директор на Българския футболен съюз Павел Колев заяви,
Коментари Харесай

Павел Колев: Историята със записите е нечистоплътна

Заместник изпълнителен шеф на Българския футболен съюз Павел Колев съобщи, че съответните органи ще ревизират записите, в които се приказва за инструктаж на вота за президент на централата. Ден след Конгреса, на който Борислав Михайлов завоюва правото за четвърти път да ръководи българския футбол, той назова историята " нечистоплътна ", а обвиняванията, че делегатите " са се продали " - " странни "

" Важно е тези подозрения да се изчистят. За мен е необичайно да обвиниш 550 индивида, огромната част от които се пробват да вършат футбол с доста лимитирани средства и човешки запаси, че са се продали. Ние това чухме. За мен това е фарсът. До огромна степен го разбирам, тъй като, когато нямаш причини, когато нямаш съответни хрумвания, които да предложиш на тези хора, единственото, което ти остава, е да ги дискредитираш. Това са хора, излъчени от клубовете по места в цяла България. Да се изправиш на трибуната и да им кажеш, че не са футболни хора, е меко казано необичайно, тъй като това е футболното семейство на България ", сподели Колев в студиото на " Тази събота " и добави по отношение на телефонните записи, предоставени от щаба на Любослав Пенев:

" Нека да изчакаме. Надявам се, че органите, които би трябвало да си свършат работата, ще я свършат, с цел да забележим какви са тези записи. До този миг не съм чул съответни имена на хора, които приказват. Нека да разберем кои са. Малко е нечистоплътна тази история и е подозрително кой е произнесъл тези думи в записите. Важно е да се знае, тъй като можем да се запишем с вас и да си кажем всевъзможни неща. Въпросът е дали в действителност са казани. Това е някакъв преразказ. Много е грозна картината "

-->

Колев съобщи още, че не знае за инструктаж за изнасяне на бюлетини. Той съобщи, че на делегатите не е казано категорично какво да вършат с тях след вота.

" По правилник вотът наложително е скришен. Делегатите не са задължени да извадят тези бюлетини от урната. Имаше кошчета и те бяха претъпкани със смачкани и скъсани бюлетини, които не са употребявани. Пуска се една - другите се хвърлят. Има делегати, които ги изнасят, само че това не е тяхно обвързване, въпрос на избор е. Никой не ги е инструктирал какво да вършат, както беше внушавано от самото начало. "

По време на Конгреса представители на упълномощените медии бяха настанени в обособена стая, в която можеха да наблюдават протичащото се на трибуната на екран. Според някогашния публицист, точно Осмият конгрес на Българския футболен съюз, който се организира през вчерашния ден, е най-добре проведеният в последните години.

" Вотът е скришен. Идеята на този екран е да дадем гласност на нещо, защото за медиите в тази зала няма място в дословен смисъл. В последните 25 години съм участвал като публицист и от другата страна като част от администрацията на Българския футболен съюз на всички конгреси. По-публичен от този не е имало! Дадохме опция на медиите да си свършат работата цивилизовано, да се разделят на екипи. Тези, които желаят да наблюдават полемиката в залата да седнат пред един екран с кафе и вода, в уютна конюнктура, с интернет. Тези, които желаеха да взимат изявленията, стояха начело и взимаха изявленията ", разгласи Колев.

Той съобщи, че щабовете на Любослав Пенев и Ивайло Дражев са били известени, че ще бъдат позволени в 12:30 ч., а не за началото на Конгреса, когато двамата желаеха да влязат в залата, само че бяха отпратени.

" Това също беше решено от делегатите. Те гласоподаваха единомислещо това да е състава на комисиите. Вървим по една пътека на подстрекателство, че хората вътре в залата са някакви зомбита, на които им е казано какво да вършат. Недейте да ги подценявате толкоз, това са 550 индивида, не е съществено. Резултатът също е индикативен за това, което се случва, когато водиш отрицателна акция и обвиняваш хората, че са лесноманипулируеми и не знаят защо са там "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР