Заместник-губернаторът на Краснодарския край Анна Минкова каза, че хората, загинали

...
Заместник-губернаторът на Краснодарския край Анна Минкова каза, че хората, загинали
Коментари Харесай

Хората в Ейск летяха подпалени от горните етажи

Заместник-губернаторът на Краснодарския край Анна Минкова сподели, че хората, починали в Ейск, са получили смъртоносни пострадвания след рухване от горните етажи, когато е почнал пожарът в блока, покрай който се е разрушил военният аероплан Су-34. Това оповестява Gazeta.Ru.

„ Според информацията, която имам за през днешния ден, трима от загиналиге са скочили подпалени от горните етажи “, сподели заместник-началникът на района.



Тя означи, че информацията е доказана от основния доктор на болничното заведение, наличните пострадвания демонстрират рухване от високо.

Минкова сподели още, че седем души са в тежко положение с отравяне от горивни артикули. Всички потърпевши остават в болница. Осем души, откакто дойдат на себе си, ще бъдат преразпределени.

По-рано стана известно, че в Ейск, след злополуката на Су-34, броят на починалите е повишен до четирима души. Също по този начин оперативният щаб на Краснодарския край заяви, че броят на потърпевшите е повишен до 25 души.

Военен аероплан Су-34 се разруши покрай жилищна постройка в Ейск, Краснодарски край в понеделник, 17 октомври. Самолетът се запалил във въздуха и почнал внезапно да се снижава. Според Министерството на защитата повода за злополуката е запалване на мотор.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР