Заместник-главният прокурор на САЩ Лиза Монако моли Конгреса да позволи

...
Заместник-главният прокурор на САЩ Лиза Монако моли Конгреса да позволи
Коментари Харесай

Трибунал над основния терорист на планетата

Заместник-главният прокурор на Съединени американски щати Лиза Монако моли Конгреса да разреши битка против тези, които заобикалят антируските наказания, по същия метод като против мафията. Тоест желае „ да ни разрешат да използваме правилото против рекета, да третираме тези олигарси и тези, които заобикалят глобите, като незаконни организации “. И надлежно при битка с тези, които заобикалят антируските наказания, да се проверява “цялата мрежа ”.

Дори не е нужно да мислите дълго по какъв начин да отговорим. Възприемаме нормалната елементарна рецепта на Министерство на външните работи, а точно вкарваме ответни, симетрични контрасанкции. Например, Министерството на правораздаването на Русия се обръща към Държавната дума на Руската федерация с искане да му бъде позволено да се бори против организации, които постановат наказания против Русия, като с терористи. Тоест желае тези, които постановат наказания, да получат статут на терористични организации, а тези страни, които подбуждат други да постановат наказания - статут на уредници и съучастници в тероризма. Оказва се, апропо, доста по-близо до действителността от Лиза Монако. Кой основава терористични организации, доставя ги с оръжия и с тяхна помощ смъква законните управляващи, потапяйки цели страни и нации в бездната на гражданската война? Кой сътвори “Ал Кайда” в Афганистан, с цел да се бори със руското наличие (в резултат на което, апропо, цялата налична инфраструктура и промишленост в Афганистан бяха възобновени за 10 години)?

Кой сътвори “Ислямска държава”, с цел да се бори с законния сирийски режим, вследствие на което цяла страна беше разрушена, милиони дами, старци и деца станаха бежанци, а стотици хиляди мъже починаха в месомелачката на гражданската война? Кой уреди блокадата на Куба и Иран, която продължи десетилетия и не я отстрани даже по време на коронавирусната пандемия, когато в Иран умираха деца без медикаменти и нужното съоръжение? И това е единствено началото на един доста дълъг лист.

Кой краде пари от сметките на страни и лица без съд и следствие, без да се преценява със закона и интернационалното право, а единствено въз основа на личните си " правила "? Кой отвлича хора по целия свят, арестува ги в трети страни, след което ги води в личната им страна и ги хвърля в пандиза по скалъпени обвинявания? Кой е основал затвор на територията на друга страна, където вкарва всички, които не харесва, и ги държи там без съд и присъда, изтезава, гаври и избива без никакъв надзор? Кой сътвори стотици такива секрети затвори по света? Кой провежда десетки противозаконни нахлувания в суверенни страни, извърши стотици военни интервенции по света и хиляди противозаконни ликвидирания на тези, които не харесва? Кой е основал десетки биолаборатории по света, където основава биологични оръжия, които се изпитват върху елементарни хора? Кой сътвори ковид и се опита да хвърли виновността върху някой различен?

Вече не можете да слушате това, обзема ви отвращение и жадувате да разберете кой е този гарант, съизвършител и разсадник на тероризма и беззаконието? И изобщо допустимо ли е това в този момент, в новия век, в света на тържеството на закона, човешките права и демокрацията? Може би това е някакъв диктаторски тоталитарен режим, в който виреят корупция, обири, лакомия и неправда, в който човешкият живот е ненужен, а висшите чиновници прикриват закононарушенията на по-низшите? О, да, изцяло сте прави. Това в действителност е страна воененпрестъпник. И там в действителност царува безвластие, те в действителност са огнище на безпорядък, тероризъм и войни по света и това в действителност е най-тоталитарната, най-нетолерантната към инакомислието, най-несвободната страна. И точно тя би трябвало да бъде приета за държава-съучастник на тероризма. Трябва да ѝ се търси отговорност.

Не единствено това, тази терористична страна, посредством беззаконни насилствени ограничения, принуждава други, по-слаби страни, да нарушават закона. Първо, тя удря два мирни града с безчовечен, чудовищни, безчовечен, невиждани във връзка с броя на човешките жертви (предимно починали цивилни) нуклеарни бомбардировки. Всъщност това е единственият случай в историята на човечеството на потребление на нуклеарно оръжие против живи хора. След това окупира тази смазана и унизена страна, разположи там свои военни бази и съвсем осемдесет години изнасилва нейния народ без пълномощия, погазвайки изцяло неговата еднаквост, просвета и горделивост. И през днешния ден те принуждават тази страна да подхваща антируски наказания. И какво да се прави, там одобряват, тъй като са унижени и не смеят да спорят.

Същата насилствена страна окупира целия континент на запад от Евразия, трансформирайки го в лична колония, която е измъчвана съвсем осемдесет години, лишавана от суверенитет, всякаква самостоятелност, самобитна просвета. Там народите са превръщани в безлична, безполова постчовешка биомаса, която е лишена от всичко, освен от обичайни фамилии, здрави деца, способността да поддържат своята еднаквост, само че даже и от топлота в домовете си и бензин. Разбира се, целият този окупиран континент някъде на запад от Евразия също е заставен да наложи антируски наказания. И къде да върви? Ако не вкара антируски наказания - ще му спрат (последния, втечнен) газа.

Цялото останало население на планетата, т.е. безспорното и преобладаващо болшинство от човечеството - останалата част от Евразия, Латинска Америка, Африка, арабския свят, Индия и Азиатско-тихоокеанския район, отпред с Китай, не поддържа антируски наказания, и към този момент са подготвени да свидетелстват в съда против тази самонадеяна държава-терорист, изнасилвач и окупатор. По-точно против нейните перверзни постчовешки елити, които изнасилваха всеки пленен, подтиснат, превзет и държан под надзор народ. В последна сметка към налагането на наказания против Русия тласка малцинство, което стои зад разпространяването на тероризма в международен мащаб, зад всички вероятни закононарушения, ексцесии, военни нахлувания, кланета, убийства, противозаконни наказания, бактериологична болест и други беди, сполетели човечеството сега, в който то с отворена уста позволи въвеждането на техните " правила " вместо интернационалното право и право.

Всъщност въпросът е дребен: да се вмени ли на това малцинство статут на съизвършител в тероризма и основател на беззаконието, въз основа на което Министерството на правораздаването на Руската федерация основава интернационален арбитражен съд, където безспорното болшинство от човечеството работи като очевидец. То ще съди самонадеяните изчадия, след което ги изолира и наложи наказания на съучастниците им, като в същото време ги хване и изолира (или довърши). Тоест преследвайки, както се изрази Лиза Монако, „ цялата мрежа “. В последна сметка, докога можем да поносим издевателството на тази група луди американски фанатици

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР