Заместник главният прокурор Мария Павлова, заместник посланикът на Федерална Република

...
Заместник главният прокурор Мария Павлова, заместник посланикът на Федерална Република
Коментари Харесай

Зам.- главният прокурор Мария Павлова откри семинар за противодействие на нелегалната миграция

Заместник основният прокурор Мария Павлова, заместител посланикът на Федерална Република Германия в България Щефан Рьокен и доктор Клаус Физингер, районен шеф на фондация „ Ханс Зайдел “, откриха в гр. Сандански двудневен семинар на тематика „ Противодействие на незаконната миграция и трафика на хора “, оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

Семинарът се организира в подтекста на идното приемане на България в Шенгенското пространство по въздух и вода на 31 март 2024 година

Лектори на събитието са административният началник на Окръжна прокуратура-Бургас Георги Чинев, прокурорът от Върховна прокуратура Сава Петров, следователят и представител на Национална следствена служба Мариан Маринов и Румяна Тозова, следовател в Национална следствена служба. 

Модератор на семинара е доктор Хелмут Палдер, някогашен министерски консултант в Баварското министерство на правораздаването, вземат участие и представители на немската прокуратура и на Федералната полиция от провинция Бавария.

Сред обсъжданите тематики са правните принадлежности за противодействието на незаконната миграция, смисъла на интернационалното съдействие в тази област, като ще бъдат показани и съответни проблеми от практиката в България и Германия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР