Заместник-директорът на “Национална полиция” старши комисар Атанас Илков е изпратил

...
Заместник-директорът на “Национална полиция” старши комисар Атанас Илков е изпратил
Коментари Харесай

Слави се закани: Ще се погрижа за вас, всичко по реда си

Заместник-директорът на “Национална полиция” старши комисар Атанас Илков е изпратил писмо до издателство “Нова звезда”, с което желае подробна информация за книгата на Петър Илиев, станала толкоз известна около моето предложение Петър Илиев да заеме поста министър на вътрешните работи, в случай че, несъмнено, имаше тази опция. Това написа водачът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов в персоналния си профил във Фейсбук.

Ето какво още съобщи той:

" Националната полиция да се интересува от една книга, в случай, че това би могло да бъде дело от частен темперамент, значи, че това е поръчка, която тотално желае да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен.

Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от орисите на хората, в тази ситуация - от ориста на един учител по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са мотив да ми бъде обяснено, че аз по този начин не мога да ги върша тия работи.

Добре. Разбрах посланието. А в този момент моето:

Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички честни и лоялни хора, които познавам. И също по този начин ще се погрижа да схвана кой си ти или кои сте вие, които сте в положение да изгорите книга, да съсипете човек поради упоритостите си за власт. И по-късно всичко по реда си. Законовият ред. "

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР