Замесените играчи на Ювентус при отменения победен гол на тима

...
Замесените играчи на Ювентус при отменения победен гол на тима
Коментари Харесай

Бонучи, Милик и Куадрадо реагираха след отменения гол на Ювентус

Замесените играчи на Ювентус при анулирания надвит гол на отбора при равенството 2:2 със Салернитана - Леонардо Бонучи, Аркадиуш Милик и Хуан Куадрадо, реагираха с изявления в Инстаграм против това съдийско решение. Попадението на Милик не беше зачетено поради пасивна засада на Бонучи, само че телевизионни фрагменти демонстрираха, че бранителят въпреки всичко най-вероятно е бил затрупан от противниковия състезател Антонио Кандрева.
 Бонучи: Голът трябваше да бъде зачетен, а и съвсем ми смъкнаха фланелката Бонучи: Голът трябваше да бъде зачетен, а и съвсем ми смъкнаха фланелката
“Трябва да превърнем гнева от грабежа против нас в сила за сряда (за мача против Бенфика - б.р.). Това ще бъде сложен дуел и се нуждаем от помощта на всички ”, написа Бонучи към свои фотоси от снощната среща.

View this post on Instagram
A post shared by Leonardo Bonucci (@bonuccileo19)

Милик, който беше изпъден с втори жълт картон, откакто смъкна фланелката си след въпросното попадение, пък разгласява “стори ” на кадър на противоречивата обстановка, на която се вижда по какъв начин Кандрева покрива засадата на Бонучи. “Без думи ”, е късият коментар на нападателя.

Куадрадо последва образеца на полския национал и също качи “стори ” с сходен кадър от същото състояние, като написа сбитото: “Невероятно ”. Именно колумбиецът центрира от корнера, след който пристигна анулираният гол, а по-късно беше изпъден с пряк червен картон поради дейното си присъединяване в мелето сред двата тима в резултат на решението на ВАР.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР