Замърсяването на климата е непрекъснато нарастваща криза и въпреки че

...
Замърсяването на климата е непрекъснато нарастваща криза и въпреки че
Коментари Харесай

18 млади хора съдят правителствена агенция за „умишлено“ нарушаване на техните конституционни права: „Никога в историята на нашата нация …“

Замърсяването на климата е непрестанно възходяща рецесия и макар че има доста самостоятелни стъпки, които можем подхващаме, с цел да понижим персоналното си влияние, малко може да се направи за справяне с главните аргументи за тази рецесия, без да убедим властта да я одобри на съществено.

За тази цел група от 18 поданици на Калифорния сред години от осем и 17 са съдили Агенцията за запазване на околната среда за това, че са разрешили изпускането на рискови равнища на прегряващ планетата газ.

Искът гласи, че EPA „ съзнателно “ нарушава техните конституционни права на равна отбрана, подобаващ развой, и други, като разрешават на бизнеса да отделя хващане на топлината газове – като въглероден диоксид, метан и азотен оксид – в задоволително огромни количества, тъй че планетата ни непрестанно да се прегрява.

„ Никога в историята на нашата нация не е имало Конгресът делегира пълномощия на всяка държавна организация да позволява равнища на замърсяване, които са нездравословни за децата “, се споделя в съде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР