Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Димитър НиколовДимитър Николов е български икономист

...
Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Димитър НиколовДимитър Николов е български икономист
Коментари Харесай

Димитър Николов подкрепи кандидата за кмет на с. Карагеоргиево Метин Латифов

Зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден и бургаският народен представител Ивелина Василева  Ивелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 година в Бургас. През 1988 година приключва поддържаха претендента за кмет на с. Карагеоргиево Метин Латифов.

Те участваха на среща с жителите на айтоското село дружно с кмета на общината Васил Едрев, ръководителя на Общински съвет - Айтос Красимир Енчев и съветници от партията, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Кандидатът ни от ГЕРБ е извънредно почтен, открит и трудолюбив човек, по тази причина го поддържаме и имаме вяра във опциите му. Така, както сме дали своят вот доверие на екипа на кмета Васил Едрев и поддържаме всички огромни планове, тъй като сме уверени в управническата му политика. Очакваме концепциите за развиването на с. Карагеоргиево, които има Метин Латифов, да се трансфорат в действителни резултати. Нека го подкрепим на изборите на 27 септември с номер 5 в бюлетината “, съобщи Николов пред присъстващите в залата на локалното читалище.

Дискусията протече при всички спазени противоепидемични ограничения. Зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на община Бургас разяснява още, че се мисли в вероятност за пътната връзка Бургас-Айтос-Карнобат.

В момента общините Бургас и Айтос взаимно с инженерите проектират и четирилентов път сред двете обитаеми места. Очаква се след 3 месеца да завърши и различен основен за района план, осъщестяващ се с поддръжката на държавно управление - ремонт на 33 км. от Айтоския проход сред Провадия и Дъскотна. Пътят е най-удобната и къса връзка за водачите от Варненска област с автомагистрала „ Тракия “.

„ Да гласуваме доверие на този млад и упорит човек, който няма да ви даде нереалистични обещания, а ще работи за вас и вашите фамилии “, прикани националният представител Ивелина Василева  Ивелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 година в Бургас. През 1988 година приключва.

Тя подчертава върху подготовката за новия програмен интервал 2021-2027 година, който ще даде нови благоприятни условия на обитаеми места в България да осъществят значими инфраструктирни планове.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР