Зам.-председателят на партия Възраждане“ Петър Петров е сред най-активните депутати

...
Зам.-председателят на партия Възраждане“ Петър Петров е сред най-активните депутати
Коментари Харесай

Депутат тарикат от „Възраждане“ е наследникът на Каракачанов в бизнеса с паспортите

Зам.-председателят на партия „ Възраждане “ Петър Петров е измежду най-активните депутати по тематиката за българското поданство, а в това време юридическата му адвокатска фирма – „ Йосифова, Иванов и Петров “, интензивно спомага на мераклии за наши паспорти. Това изясняват негови съпартийци, чудесно осведомени с прелюбопитния сюжет.

 

Бегъл взор върху работата на националния  представител Петров демонстрира, че в областта на патриотизма и паспортите той е заслужен правоприемник на Красимир Каракачанов, споделят осведомени. Каракачанов, както е известно, през дългите години в политиката си построи добро име на пръв родолюбец и в същото време с това и на тъничък ценител на механизмите, по които се дава българско поданство. Връзката сред войводата и депутата Петров минава и през  общи другари, допълват източниците ни. Например непосредствен и на двамата е Илия Кузманов – синдикален началник в Министерство на вътрешните работи,  чиято брачна половинка Николета Кузманова беше шефка на политическия кабинет на Красимир Каракачанов като вицепремиер и министър на защитата. Петров даже взе участие в семинар на полицейския профсъюз по покана на Кузманов.

 

От друга страна, прави усещане огромната интензивност в Народното събрание на депутата от „ Възраждане “ по злободневна тематика за придобиването на български паспорти от лица с искания за български корени. В края на предходната година той попита правосъдния министър Атанас Славов какъв брой души от Турция са станали българи по документи през 2020-2023 година Поинтересува се също и какъв брой са забавените преписки за българско поданство през същия този интервал.

 

Преди това пък Петров настоя да се сътвори обществен указател на лица, получили наши документи по натурализация. А като народен представител към този момент в няколко Народното събрание и член на правната комисия той не стопира да внася и оферти за промени в Закона за българското поданство.

Въпросният закон, както е известно, дефинира както изискванията, по този начин и реда за придобиване на наши паспорти, и съгласно адвокати тъкмо в този аспект прозират и лобистките ползи.

 

Да отбележим също, че заместникът на Костадин Костадинов влезе и във краткотрайната парламентарна комисия, която ще изследва аферата „ Глеб Машин “.

Въпросният Глеб Машин, чието име беше огласено от депутата Атанас Атанасов, преди време се пробва да получи българско поданство посредством преправени документи, само че е отсечен.

После самичък провежда фабрика за български паспорти, предопределени за руснаци с подправени документи. При това дни наред Мишин предвожда цели групи претенденти за български паспорти, т.е. за вход към Европа, като тези напористи лица най-нагло си разрешават да окупират подстъпите към правосъдното министерство в центъра на София!

 

Оказва се, че измамникът, който се подвизава като Глеб Мишин, и като Семьон Вершинин е разкрил собствен офис в центъра на Москва, с цел да улесни снабдяването на руснаците с наши документи. В уеб страниците тази услуга се популяризира с цялостна мощ, като офертите са от 3000 до 8000 евро и нагоре. За тази сума клиентите получават подправен акт за раждане на един от родителите, който сякаш е от „ български генезис “.

Повечето от тези документи са „ издадени “ от тогавашната Украинска руска република. При това са толкоз нескопосани ментета, че имат следващи номера, макар че са с разнообразни дати на издаване.

 

След като абсурдът гръмва, Глеб Мишин се изнася от България на 1 февруари 2024 година, а ДАНС му не разрешава повече да стъпва в страната още повече че по неговия канал са минавали и хора от съветските спецслужби.

 

Оказва се обаче, че адвокатската адвокатска фирма на депутата Петър Петров – „ Йосифова, Иванов и Петров “, също движи с цялостна мощ делата на мераклии за българско поданство. При това осведомени означават, че множеството от клиентите са от Русия и Сърбия. По думите на осведомени адвокатската фирма посредством юристите Ива Йосифова и Иван Иванов постоянно оказват подпомагане на клиентите си заявките им да бъдат прегледани в границите на 9-месеца и да не чакат 3-годишния период за изследване.

 

Прави усещане, че адвокатската фирма показва на клиентите си пълномощни, в които са вписани персоналните данни, в това число и на народния представител Петър Петров, наред с сътрудниците му от адвокатската фирма. Клиентите несъмнено ще са респектирани, когато видят името на Петров – това демонстрира благоприятни условия и подсигурява един добър резултат.

Все отново това е депутат в два следващи Народното събрание, член на правната комисия, а също и на Комисията по вътрешна сигурност и вътрешен ред!

 

Много е любопитно по какъв начин управлението на Народното събрание до момента не е обърнало внимание на този факт. Още повече че, както изясняват осведомени, на част от клиентите на въпросната адвокатска фирма документите се оказват подправени, освен това, когато става въпрос за доказване на българския им генезис. Схемата е аналогична на тази, употребена от руснака Глеб Мишин, допълват осведомени. Затова не е изненада, че има и анулирани натурализации.

поради фалшификации. Дори единствено от имената им се вижда, че тези хора нямат нищо общо с България.

На собствен ред обаче Петър Петров пита министъра, за какво се бавят преписките, и загатва, че прекомерно доста турци вземат българско поданство.

 

Иначе господин депутатът нашумя преди време като юрист на боксьора Кубрат Пулев. Двамата даже разпространиха видео, в което Пулев извива врата на Петров, който се кълне във честност на народа! Евтин агитационен цирк, само че какъв брой пък да е акълът на гласоподавателите на „ Възраждане “?

Автор: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР