Зам.-председателят на парламента Цвета Караянчева захапа здраво БСП за чинията

...
Зам.-председателят на парламента Цвета Караянчева захапа здраво БСП за чинията
Коментари Харесай

Цвета Караянчева с пиперлив коментар за драмата на БСП за чинията на "Бузлуджа"

Зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева захапа крепко Българска социалистическа партия за чинията на " Бузлуджа ". Политикът направи това в персоналната си страница във " Facebook " по време на среща с гласоподаватели. Ето какво показа Караянчева за горещата политическа тематика:

" Ние я давахме 6 години, обаче те не си я взеха. Сега ще ви опиша какво тъкмо се е случило. 2011 година има решение на Министерски съвет Българска социалистическа партия да си вземе чинията, и аз бих добавила да се качват на летяща паница и да отлетят, обаче за жалост няма по какъв начин да стане. Предложи Министерски съвет да им даде чинията на Бузлуджа да си я стопанисват. Две писма пишат към Станишев, две писма към Миков, в продължение на 6 години. Две писма към Нинова има, въпреки тя да отхвърля. Те не са се заинтересували 6 години, тогава е имало опция да си я вземат безплатно. Защо безплатно, това е друга тематика. Аз да вземем за пример не съм съгласна. Това е отделяно от труда на моите, на вашите родители и за какво ще се дава на една партия това е друга тематика. Те не са се възползвали. Когато стана казуса с Царските конюшни в центъра на София, тогава се промени закона и към този момент няма право да се дават на партийни организации по този метод. Този закон в комисията са го дали своят вот и членовете на Българска социалистическа партия.
И в този момент внезапно се сетили, че видите ли, желаят да си вземат чинията и стартират да вършат циркови осъществявания, че Борисов не си извършва обещанията. Ама вие доста добре знаете, че тази паница към този момент не може да се даде по метода, по който те желаят, тъй като законът не го разрешава. Могат да го вземат за 10 година безплатно или да вземат участие на търг. Така, че даваме им я, само че те не я желаят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР