Зам.-председателят на ИТН заподозря, че има странни гласувания на последните

...
Зам.-председателят на ИТН заподозря, че има странни гласувания на последните
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Имам сериозни подозрения, в циганския квартал в Пловдив масово са гласували за ПП

Зам.-председателят на Има Такъв Народ заподозря, че има странни гласувания на последните избори в циганските квартали. „ Имам съществени съмнения за някои неща, които не мога да кажа в ефир ”, съобщи той пред БНР.

„ В циганския квартал в Пловдив всеобщо са дали своят вот за Политическа партия на машините. Досега не се е случвало. Както и тук-там, където са малограмотни хората. Никой не направи одит на „ Информационно обслужване ”. Били проверявали кода на машините, само че не са провели, където е необичайно гласуването ”, съобщи той. Според Йорданов не счита, че ще има изгода да има избор сред хартия и машина. Той назова Българска социалистическа партия лицемери, тъй като са желали машинно гласоподаване, а в този момент се извъртат.

Тошко Йорданов съобщи, че Кирил Петков, Лена Бориславова и Асен Василев са си разрешавали на депутати на Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България по кое време да влизат в комисии и по кое време не. „ Корнелия Нинова имаше ползи към износа на оръжия. Хора в комисии разрешаваха експорт и с автограф в документа има и последна дестинация Полша и Украйна. Понеже се води класифицирана информация и е комплицирано да се декласифицира, тя твърди, че това не е правилно ”, изясни Тошко Йорданов.

Според него, в случай че се сформира кабинет, то „ той ще е двуличен и непоследователен ”, а „ Народното събрание е кастриран ”.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР