Зам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов разкри тримата преподаватели,

...
Зам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов разкри тримата преподаватели,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов разобличи трима, подали сигнал срещу Петър Илиев в един ден

Зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов разкри тримата преподаватели, подали сигналите за плагиатство против юрист Петър Илиев, който бе препоръчан за вицепремиер и министър на вътрешните работи във второто несъстояло се държавно управление на Слави Трифонов. От профилите им се вижда, че са близки или деятели на Демократична България.

Ето какво написа Тошко Йорданов:

" Заради истината. Това са хората, подали сигнал в юридическия факултет на СУ против юрист Петър Илиев. СлочаеноС?! Не мислА! Един е от математическия факултет, вторият от Богословския, а третият от Юридическия факултет. Всички три сигнала са подадени на една и съща дата - 04 август. Яка съгласуваност ", написа той в Туитър.

Вчера се оказа, че Петър Илиев е преиздал книгата си, само че с 80 страници по-малко от първичния ѝ вид. За тези 80 страници се твърдеше, че били преписани от труд на колежката му Наталия Киселова.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР