Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев разкри плановете на лидера си

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев разкри плановете на лидера си
Коментари Харесай

Томислав Дончев разкри плановете на Борисов

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев разкри проектите на водача си Бойко Борисов.

Относно спекулациите, че Борисов може да се отдръпна от водачеството на партията, Дончев сподели в изявление за бТВ: „ Г-н Борисов е ръководител на партията. Той не е депутат (…) Той е неоспорим водач на партията. Къде повече да се отдръпна “.

„ Мисля, че този парламент е беззащитен във връзка с задачата си да образува някакво обикновено работещо държавно управление с малко по дълъг небосвод. Колкото и едни нови избори да са тестване за страната, за обществото, за страната, във всевъзможен проект това е по- положителния вид “, разяснява Томислав Дончев вероятно държавно управление на Асен Василев.

Според него оставката на кабинета „ Петков ” може да се окаже не вход към политическата рецесия, а излаз.

По думите му не е хубаво главната цел на едно държавно управление да е оцеляването му, тъй като не остават сили за нищо друго.

Според зам.-председателя на ГЕРБ в идващите месеци не е допустима коалиция сред неговата партия и „ Продължаваме промяната “. „ Когато целият ти репертоар, повода да се появиш в Народното събрание, причина да вземеш властта е, че си хулил и обиждал някого…, не знам по какъв начин за тях е вероятен подобен завой “, посочи Дончев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР