Зам.-министърът на земеделието уточни, че става въпрос за партия, която

...
Зам.-министърът на земеделието уточни, че става въпрос за партия, която
Коментари Харесай

Бивш политически лидер и министър е предложил подкупа на Иван Христанов

Зам.-министърът на земеделието посочи, че става въпрос за партия, която е била за малко в ръководството и в Народното събрание

Бивш политически водач посредством медиатори е предложил на зам.-министъра на земеделието Иван Христановподкуп от 500 000 лв., с цел да остави безпроблемна работата на частната лаборатория "Евролаб " на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево.

Това стана ясно от присъединяване на самия Христанов тази заран в ефира на.

Както е известно от няколко седмици зам.-министърът се движи с защита, откакто е получил опасност поради отстраняването на частната компания от фито-санитарния надзор на границата с Турция. През май тази активност бе поета от Българската организация за сигурност на храните.

Освен това е имало опит Христанов да бъде корумпиран с 500 000 лв. всеки месец, в случай че остави частната лаборатория, контролираща вноса. "Предложението пристигна от лица, които нямат нищо общо със случая, те са проводници на известието. Иначе индивидът зад тях е някогашен политически водач ", сподели зам.-министърът на земеделието.

Христанов не уточни кой е този водач. "ГДБОП има цялостна информация, да ги оставим да си свършат работа ", сподели той. Все отново посочи, че става въпрос за партия, която е била за малко в ръководството и в Народното събрание, а самият водач е бил министър.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР