Зам.-кметът Борислав Замфиров и председателят на Общинския съвет в Свищов

...
Зам.-кметът Борислав Замфиров и председателят на Общинския съвет в Свищов
Коментари Харесай

Бронзовите медалисти от международния футболен турнир в Украйна гостуваха на ОФК „Академик“ – Свищов

Зам.-кметът Борислав Замфиров и ръководителят на Общинския съвет в Свищов доктор Кристиян Кирилов, като част от управлението на ОФК „ Академик “ – Свищов посрещнаха бронзовите медалисти от интернационалния футболен шампионат в Украйна в Гербовата зала на Общината.

Момчетата от двата тима, набор 2005/2006 и 2007/2008, дойдоха с треньорите Пламен Ангелов и Тодор Борисов, и част от родителите, с цел да споделят прекарванията си по време на шампионата, а управлението на футболния клуб им благодари за достойното показване, което способства за одобряване името на клуба. Борислав Замфиров и доктор Кристиян Кирилов почерпиха младежите и подариха на тимовете по две топки, с които да упражняват и да развиват своя капацитет. Те не пропуснаха да подчертаят, че дружно със спорта децата би трябвало да бъдат и виновни възпитаници, тъй като спортът калява здравето и отборния дух, само че образованието дава основата за развиването на всяка пълноценна персона.

Ръководството на ОФК „ Академик “ – Свищов увери треньорите и родителите на децата, че поставя целенасочени старания в развиването младите попълнения на клуба и ще поддръжка всяка тяхна изява, с цел да може да се изградят като уверени, можещи и сполучливи футболисти, които почтено да пазят името на ОФК „ Академик “ на национални и интернационалните шампионати. Припомняме, че с изключение на третото място в интернационалния шампионат, футболистите от набор 2007/2008 доближиха и до влиятелното трето място на зоналното състезание на БФС, завършило през месец май 2018 година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР