Заличена с времето пешеходна пътека на улица Любен Каравелов“ 33

...
Заличена с времето пешеходна пътека на улица Любен Каравелов“ 33
Коментари Харесай

Липса на пешеходна пътека притеснява студентите от МУ

Заличена с времето пешеходна пътека на улица „ Любен Каравелов “ 33 тревожи пешеходците в града. Това алармираха читатели на „ Марица “.

Бледи останки се виждат от пътеката против бариерата на входа Медицинския университет и болничното заведение. По пътната маркировка всеки всеки ден минават хиляди хора и коли.

„ Сега в навечерието на образователната година се тормозя да прекосявам на това място, а това ми се постанова всекидневно, защото отивам на лекции. Моите сътрудници също изпитват усложнение, да не бъдат блъснати от кола “, сподели студентка от МУ пред кореспондент на „ Марица “.

След като медията ни се свърза с кмета на регион „ Централен “ Георги Стаменов, той даде обещание да изпрати сигнал до Оперативна програма „ Организация и надзор по превоза.

„ ОКТ вписаха сигнала в графика за осъществяване, а той е изпратен към Оперативна програма „ Чистота “, тъй като едната група, която е маркира е към тяхното дружество. До няколко дни те ще възстановят пътната маркировка на „ Любен Каравелов “, сподели кмета на „ Централен “ по-късно денем.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР