Закопчаха измамник, представял се за депутат, адвокат и съдия и

...
Закопчаха измамник, представял се за депутат, адвокат и съдия и
Коментари Харесай

Закопчаха измамник, представял се за депутат, адвокат и съдия

Закопчаха лъжец, представял се за народен представител, юрист и арбитър и медиатор на партия. Срещу него е повдигнато упрекнати е, заяви прокуратурата. Той е завлякъл трима мъже и една жена с близо 13 хиляди лева Той употребявал няколко схеми. С.Д. обещавал, че може да узакони противозаконни постройки в разнообразни обитаеми места в Пловдивска област, което не се е случило. Пред хора, които били изгубили парцелите си посредством продажби от частен правосъден реализатор поради неплатени задължения, твърдял, че можел да им ги върне, като заведе правосъдни каузи и ги завоюва. С.Д. получавал възнаграждение, само че не правил услугите.

На 12 юли 2022 година след подаден С.Д. е бил арестуван. При персонален обиск у него е била открита пластика, която наподобявала служебна депутатска карта, само че с надпис " национален ръководител ".
 Задържаха лъжец, събирал дарения посредством подправен профил в обществените мрежи
Задържаха лъжец, събирал дарения посредством подправен профил в обществените мрежи

Чрез подправена акция за тежко болно дете събрал над 5000 лв.

С.Д. е имал офис за съвещания в центъра на гр. Пловдив . Там приемал хора като се представял за медиатор на политическа партия и представител на религиозна организация. Обещавал, че можел да помогне при легализиране на постройки и други действия.

И сега по делото се правят дейни дейности по следствието. Обвиняемият С.Д. е арестуван за 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Пловдив.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР