Законопроектът за отнемане концесията на пристанище Росенец е на .

...
Законопроектът за отнемане концесията на пристанище Росенец е на .
Коментари Харесай

Делян Добрев: България има икономически интерес пристанище „Росенец” да стане държавна собственост

" Законопроектът за лишаване концесията на пристанище „ Росенец ” е на. Сега той е поправен, с цел да има период, в който без условности пристанището да бъде отнето от концесионера ".

Това сподели в студиото на „ Здравей, България ” депутатът от ГЕРБ- и ръководител на Комисията по енергетика в Народно събрание.

" България има стопански интерес пристанище „ Росенец ” да стане държавна благосъстоятелност ", добави той.

Той разяснява и цените на горивата у нас.

По думите на народния представител литър от най-употребяваните нефтопродукти би трябвало да коства под 2 лева Той е безапелационен, че цената продължава да бъде надписвана. 

„ Реалистично е да се чака, в случай че горивото е с съветски генезис и пристанището „ Росенец ” е държавно, страната да откри, че това гориво е съветско и да таксува вносителя „ Лукойл ” с 35 ст. и да ги върне на хората ”, акцентира специалистът.

Той отговори на рецензиите на президента Румен Радев, че точно е дала пристанището „ Росенец ” на концесия през 2011 година

По думите му то е функционирало от 2000 година по този метод, а 11 години по-късно партията на Бойко Борисов споделила „ Тези по този начин и по този начин употребяват пристанището, дайте най-малко да им го дадем на концесия ” и те стартират да заплащат.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР