Законопроект, който ще предотврати използването на федерални средства за настаняване

...
Законопроект, който ще предотврати използването на федерални средства за настаняване
Коментари Харесай

Камарата на представителите приема законопроект за спиране на използването на федерални средства за настаняване на нелегални имигранти

Законопроект, който ще предотврати потреблението на федерални средства за настаняване на незаконни имигранти във федерални земи, беше признат от Камарата на представителите в четвъртък – макар че малко евентуално е Сенатът да се заеме със законодателството.

Законопроектът, Законът за отбрана на нашите общности от несполучливо обезпечаване на границата от 2023 година, беше импортиран от представителя Никол Малиотакис, R-N.Y., и мина 224–203. Един член гласоподава „ присъстващ “.

Законопроектът има за цел да спре потреблението на федерални средства за заплащане на лагери за мигранти във федералните паркове и да анулира наема на Floyd Bennett Field в Бруклин, Ню Йорк, противоречив спонтанен палатков град, който може да приюти 2000 мигранти.

Мигрантите се събират пред хотел Рузвелт в Ню Йорк през август. Много мигранти, които са отседнали в хотела, са изпратени в мигрантски лагери във федералните паркове. Законодателство, което ще спре потреблението н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР