Законодателите в поне шест щата обмислят по-дълги присъди затвор или

...
Законодателите в поне шест щата обмислят по-дълги присъди затвор или
Коментари Харесай

6 американски щата обмислят по-сурови наказания за нараняване на полицейски кучета K9

Законодателите в най-малко шест щата обмислят по-дълги присъди затвор или по-големи санкции за пострадване или ликвидиране на полицейски кучета и концепцията има двупартийна поддръжка макар въпроси за това по какъв начин се употребяват животните и тежка история.

В Канзас в сряда, следената от републиканците камара гласоподава 107-4 за приемане на законопроект, спонсориран от нейния върховен водач, който разрешава на съдиите да осъди нарушителите за първи път на пет години затвор и да наложи санкция от минимум 10 000 $ за ликвидиране на кучета, употребявани от полицията, следователи за палежи, дивечови надзиратели или екипи за търсене и избавяне, както и за ликвидиране на полицейски коне. Тези закононарушения към този момент са закононарушения, само че оптималната присъда затвор е една година; оптималната санкция е 5000 $, а законът не обгръща съответно конете.

Преди два дни Камарата на представителите на Колорадо, доминирана от демократите, гласоподава 52-12 за мярка, която ще изисква хората...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР