Законът „Магнитски”, който толкова зарадва всички, е лустрация. Той предпазва

...
Законът „Магнитски”, който толкова зарадва всички, е лустрация. Той предпазва
Коментари Харесай

Петър Москов: Защо американците да могат да защитят парите и държавата си от разбойници, а ние да не можем?

" Законът „ Магнитски”, който толкоз зарадва всички, е лустрация. Той защищава американската страна от разбойници. Когато всеки на улицата знае кой е Пеевски и кой е Божков, за какво да не могат да бъдат спрени? Защо американците да могат, а ние – не? Защо настояването българската страна и парите на българските данъкоплатци да бъдат предпазени, както са предпазени американските, да е остаряло и излишно? Защо за нас е остаряло, а за американците – не? Кой го споделя? Пак същото това комунистическо задкулисие, което ограбва страната ни към този момент 75 години, сменяйки Българска комунистическа партия с Българска социалистическа партия, Гошо с Пешо, а парите на страната отиват все в техния джоб. Единственото същинско решение е лустрацията - премахване от достъп до ръководството на страната и парите на данъкоплатците на цялото задкулисие, ръководещо този модел, както и на хората подвластни и обвързани с неговите представители. Нещата са елементарни, тъй като това са хора от средите на някогашната комунистическа номенклатура, фрагментите на слугинажа им от Държавна сигурност, както и към този момент нововъзникнали васални структури и зависимости в последните 30 години. " Това съобщи Петър Москов от обединението " Национално обединяване на десницата ".

" Този модел на безнаказаност,който е основан още при започване на прехода остава недокоснат и до момента. При него не е значимо кой ще е министър председател, кой ще е основен прокурор, КОЙ ще е началник на ДАНС, в случай че щете. 30 години имената на тези постове се сменят, а в страната ни нищо не се трансформира. Сега ни готвят същата „ промяна”. Целият революционен възторг е концентриран в имената на Гешев, Борисов, Цацаров, Пеевски. Много комфортно. Ето Движение за права и свободи към този момент не познават Пеевски и са задачите в бяло, чисти и неопетнени, подготвени да влязат в идващото ръководство на България. Удобно и за по този начин наречените партии на смяната. Няма ги имената – решили са казуса. Те са спечелили, на празните столчета поставят свои хора и играта продължава по старите правила, само че с нов възторг. А българските жители ще продължат да бъдат най-бедни в Европейски Съюз даже, когато министър председателят се споделя не Борисов, а Петров, примерно; когато прокурорът е Пешев, отново примерно, а не Гешев, когато Пеевски е комфортно пропуснат и на негово място се борим против някой различен ", продължи той.

" На България е необходим лустрационен закон – няма значение по какъв начин ще го кръстим, в случай че това ни е значимо. Но достъпът на разбойници до парите на жителите би трябвало да бъде спрян със закон, не с пожелания, не със заклинания, не с обещания. Нека постъпим като американците – когато става въпрос за отбрана на стопанската система и парите им, те са безкомпромисни. Можем го и ние. Национално обединяване на десницата споделя: лустрацията значи - За България –без компромис! Българският поданик го заслужава не по-малко от американския ", уверен е Петър Москов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР