Закъсал за ласки мъж предложи 100 лева на плеймейтката Деси

...
Закъсал за ласки мъж предложи 100 лева на плеймейтката Деси
Коментари Харесай

Колко дават на Деси Фотосесията за секс?

Закъсал за милувки мъж предложи 100 лв. на плеймейтката Деси Фотосесията. Откакто стана най-популярната участничка в тазгодишния конкурс Мис Плеймейт, цицорестата кокона получава неприлични предложения. Това обаче било единственото, което не я е обидили, а развеселило.

Десислава Димитрова признава, че офертите онлайн не падат по хилядарка, а тормозът се е трансформирал в всекидневие. Оказва се, че моделката не пропуща да отвори известие, с предложение за секс, без значение дали е от богат предприемач или от напълно елементарен мъж.

„ В интернет хората не демонстрират да са изключително богати. На живо са ми предложили по-високи суми в порядъка на няколко хилядарки. Като се замисля няма ден, в който да не получавам такива оферти. Винаги ги разтварям, тъй като може да са по работа. Ако са учтиви – давам отговор. Или в случай че стартират с директни предложения и глупави въпроси, просто ги отминавам “, споделя Деси пред „ Телеграф “. Брюнетката разкри, че най-високата оферта, която е получавала е за 20 хиляди лв..

„ Аз имам сериозна връзка и нямам желание да се впускам в Интернет случки “, добавя Фотосесията,чието гадже не обръща внимание на бруталните есемеси. Вижте в галерията най-пикантните известия до плеймейтката, които тя пази в телефона си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР