Захвърленият годеник на Лена Бориславова – Мирослав Иванов освен, че

...
Захвърленият годеник на Лена Бориславова – Мирослав Иванов освен, че
Коментари Харесай

Мирослав Иванов на Лена от ПП е наричан Ленин

Захвърленият избраник на Лена Бориславова – Мирослав Иванов с изключение на, че се снабди с рога, тъй като тя му изневерява с водача на “Продължаваме смяната ” Кирил Петков, има и друго название в партията – Ленин. Бивши депутати от Политическа партия разясниха пред ПИК, че са го кръстили Ленин, тъй като е докладвал всичко на Лена и е тормозил хората с доноси и клюки. “Наричахме го Ленин, тъй като е на Лена и той беше нейно око и ухо, като й докладваше всичко, а тя през него издаваше нареждания какво да се прави и ругаеше депутатите ”, изясни някогашен народен представител. 

След свалянето на Никола Минчев от поста ръководител на Народното събрание, на Мирослав Иванов се падна ролята да го играе ръководител на Народното събрание без нужните познания и умения. Той се надува от горделивост и стартира да командва цялата парламентарна група на Политическа партия. Дори се опитвал да командва и групите на Демократична България и Българска социалистическа партия. Нещо повече, стартира могъщо да дава изявленията, от които всеки фен и слушател се осведоми за неговата непросветеност, само че и високото му самочувствие. Но в същото време нищо не разяснява за любовната спекулация на сякаш неговата избраница Лена с Кирил Петков. Не сподели нито дума за парапета макар, че всеки в партията и парламентарната група знаеше, че двамата са любовници, а Мирослав Иванов играе роля в любовния триъгълник да прикрива връзката, разясниха някогашните национални избраници и в този момент кандидат-депутати. 

Според тях е повтарял заучените изречения, спуснати му от Лена, като от самото начало не стопира да играе ролята на жиголо - да се прави на избраник, с цел да прикрива срамната връзка на сякаш годеницата му с Киро. Но тя с изключение на срамна в частта невярност е изключително срамна и в достойнството корист със служебно състояние, тъй като Лена, Киро и Миро колиха и бесеха в страната. За послушния Мирослав обаче няма засегнатост от това да е с рога. Напротив играе ролята на правилен избраник до последно или ще я играе до момента в който влезе и в идващия парламент.  

Мирослав Иванов не е имал нищо общо с политиката и не познава нито Асен Василев, нито Кирил Петков. Но когато Киро убеждава Лена да се втурне в политиката и да му бъде дясна ръка (по това време към този момент са любовници, както се вижда от Airbnb), той би трябвало да и даде финансова отплата и сигурност. Тогава Кирил " назначава " гаджето й, който доста им би трябвало за оправдание, за лидер на листата на Политическа партия в Ямбол. За идните избори Мирослав Иванов още веднъж е лидер в Ямбол, макар, че е недолюбван в града. Киро се среща с Мирослав 4 дни откакто последният е бил вписан за лидер на листа. Никой не го е виждал до тогава, до момента в който Ленчето си е с Киро още от ББР, когато е на затлъстял хонорар в банката, на която Петков е принципал като министър на стопанската система. После Миро се оказва в Народното събрание и бива определен за зам.-председател на Народното събрание. Това е най-сладката работа, тъй като получава голяма заплата и нулева отговорност. 

Хората в Ямбол са скандализирани от игрите на Лена, Миро и Киро. В града всеобщо се приказва, че няма да гласоподават за Политическа партия поради новия Ленин! 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР