захапа един от враговете си при най-тежките в бокса при

...
захапа един от враговете си при най-тежките в бокса при
Коментари Харесай

Фюри към AJ и Хърн: Изгубихте 90 млн., кучи синове, най-лошите бизнесмени

захапа един от " враговете " си при най-тежките в бокса при мъжете - . Носителят на колана на WBC разкритикува сънародника си Ей Джей и неговия промоутър Еди Хърн поради това, че са " изгубили " 90 милиона $.
Циганския крал засяга това, че някогашният международен първенец Джошуа е отказал голямата оферта за това да се отдръпна краткотрайно от реванш против , който лиши коланите му през септември предходната година. Евентуално отдръпване от Антъни би било огромна крачка за сливане на коланите с пердах сред Усик и Фюри.

Усик (шампион на WBA, IBF и WBO) победи Джошуа, а с цел да няма реванш незабавно сред тях, се спекулираше, че Антъни ще получи освен сериозна финансова оферта, само че и евентуален конфликт против победитя от Усик - Фюри. Дилиън Уайт обаче е от дълго време кандидат на WBC и сигурно има други проекти.
Фюри реши да разяснява това, че Джошуа е отказал офертата за 90 милиона $, с цел да отстъпи, като дефинира него и Еди Хърн за най-лошите предприемачи в историята. Фюри записа особено видео в обществената мрежа Инстаграм.
" Трябваше да направя това видео. Еди Хърн и Антъни Джошуа би трябвало да бъдат двамата най-лоши предприемачи в историята. Днес те изгубиха 90 милиона $. По дяволите, кучи синове, луди задници сте " - показа Фюри на фрагментите, които можете да видите по-долу в материала.
Любопитен факт е, че напълно неотдавна пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР