Загубата от Дерек Чисора след тежкия 12-рундов боксов спектакъл в

...
Загубата от Дерек Чисора след тежкия 12-рундов боксов спектакъл в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Тарикат мъж не писка

Загубата от Дерек Чисора след тежкия 12-рундов боксов театър в Лондон не разочарова Кубрат Пулев. Българинът загуби със съдийско решение - 116:112, 112:116, 114:116 пред към 7000 фенове в зала " О2 сцена " в Лондон. Секунди откакто слезе от кръга той приказва единствено пред пратениците на bTV в английската столица.

" Това е спорт " - беше философското умозаключение на Кобрата. И резултатите го демонстрират!

Третата загуба в професионалната кариера на българина пристигна след съдийско решение и 2:1 гласа в интерес на Чисора.

" Добре беше, само че сами виждате, че когато не е безапелационна успеха, никой не може да каже какво ще стане. Все отново сме в Лондон. Едни глави от самото начало се биеше, никой не ги виждаше. Каква връзка със съдията? Знаете, че има една приказка в България " Тарикат мъж не писка ", безапелационен е Кобрата.

Той не пропусна да благодари на феновете на бокса, които го подкрепяха както у нас, по този начин и в Лондон. По време на мача залата беше огласяна от възгласи " Българи-юнаци ", а наличието на родни почитатели беше осезаемо, макар домакинския статус на Чисора.

" Благодаря на всички хора, които пристигнаха да ме поддържат. Играхме добър мач. Но по този начин е в спорта - от време на време побеждаваш, от време на време губиш. Според мен, аз му вкарах повече чисти удари, само че... Тук и публиката, и всичко... Защо да съм отчаян? Това е спортът въпреки всичко! Поздрави на цяла България и благодаря на всички за поддръжката ", сподели Пулев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР