Загубата на дете е непоносим кошмар, през който никой родител

...
Загубата на дете е непоносим кошмар, през който никой родител
Коментари Харесай

Знаменитости, които са загубили децата си

Загубата на дете е нетърпим призрачен сън, през който никой родител не трябва да минава. Тя е изключително мъчителна, защото опонира на естествения ред в природата.
 Звездите, които са изгубили членове от фамилията си в жестоки убийства
Звездите, които са изгубили членове от фамилията си в жестоки убийства

Най-нелепите и шокиращи случаи

За страдание обаче доста хора губят своите деца, като тази контузия не е непозната даже и на звездите. Ето 10 известни персони, които са минали през сходен тежък интервал в жиовта си.

Тина Търнър

През 2018 година певицата губи сина си Крейг, който лишава личния си живот. Едва четири години по-късно тя се сбогува и с най-малкия си биологичен наследник, Рони Търнър, който почива на 62-годишна възраст заради затруднения от рак на дебелото черво.

Тина Търнър споделя своя черно-бяла траурна фотография в Instagram, към която написа: " Рони, ти напусна света прекомерно рано. От тъга затварям очи и мисля за теб, мой обичан наследник ".

Лиса Мари Пресли

Покойната Лиса Мари Пресли, единственото дете на Елвис Пресли, губи сина си Бенджамин Кио. На 12 юли 2020 година, когато е едвам на 27 години, той поставя завършек на живота си. Две години по-късно Лиса Мари споделя повече за опустошителната тъга, която носи оттогава.

Освен това тя даже написа отворено писмо с желанието да помогне на други хора, които минават през сходна загуба. Лиса Мари Пресли не крие и че е изпитвала силна виновност поради гибелта на сина си.

" Вече се боря със себе си и се изтезавам неуморно и непрекъснато, обвинявайки се всеки ден, което прави живота ми сложен, само че другите също съдят и упрекват, даже скрито или зад тила ми, което е даже още по-жестоко и мъчително ".

Шинейд О`Конър

Певицата губи 17-годишния си наследник, който бива открит мъртъв откакто е разгласен за липсващ след приемането му в болница в Ирландия.

На 7 януари предходната година Шинейд О`Конър показа в Twitter за загубата на детето си: " Моят хубав наследник, Невиим Неста Али Шейн О`Конър, самата светлина на живота ми, реши да приключи земната си битка през днешния ден и в този момент е с Бог. Нека почива в мир и никой да не следва образеца му. Бебе мое. Обичам те толкоз доста. " Ден преди този момент певицата разгласява различен пост, в който разкрива, че е изплашена " до гибел " поради изгубването на сина си.

Силвестър Сталоун

За страдание на него също му е позната болката от загубата на дете. Синът му Сейдж почива от сърдечен удар едвам на 36-годишна възраст.

Любопитен факт е, че и той е бил артист като татко си и дружно са снимали петата част на " Роки ", където играят... татко и наследник.

Кристиано Роналдо

На 18 април предходната година футболистът и приятелката му Джорджина Родригес споделиха в обществените мрежи, че едно от новородените им близначета е умряло.

" С най-дълбока горест би трябвало да съобщим, че нашето момченце умря. Това е най-голямата болежка, която всеки родител може да изпита. Само раждането на нашето момиченце ни дава сили да изживеем този миг с малко вяра и благополучие. "

Роналдо благодари на лекарите и медицинските сестри за експертната им грижа и поддръжка и помоли за " усамотение в този доста сложен миг ".

Ерик Клептън

Китаристът губи сина си при безразсъден случай - 4-годишният Конър пада от прозорец на постройка в Ню Йорк, където живее дружно с майка си Лори Дел Санто.

В памет на момченцето си Ерик Клептън написа песента " Tears in Heaven ".

Принс

Музикантът е женен за Майте Гарсия, която му ражда наследник - Бой Джордж Нелсън.

Бебето обаче е със синдром на Пфайфър и живее единствено седмица.

Майк Тайсън

Боксьорът може и да наподобява като един от най-силните мъже, само че в реалност мъчно претърпява загубата на щерка си Екзодус, която през 2009 година умира инцидентно от задушаване.

Чарли Чаплин

За страдание той губи и двамата си сина. Първото му дете, Норман Спенсър Чаплин, почива три дни след раждането.

През 1968 година, когато е на 42 години, пък си отива другият му наследник (който също е актьор) - Чарли Чаплин-младши. Причината - кръвен съсирек в белия дроб, написа Stars Insider.
 10 звезди, станали по-известни от известните си родители
Знаменитости, станали по-известни от известните си родители

Когато би трябвало да се докажеш на фамилията

Марлон Брандо

На артиста му се постанова да преживее шокираща гибел в фамилията. Шайен, щерка му от третата му брачна половинка, се обесва в къщата на майка си.

Няколко години преди този момент полубратът на Шайен, Кристиан Брандо, убива приятеля ѝ в дома на татко им, след нейни изказвания, че е принудител.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР