Заглавието: Мъж пропадна в ремонтиран тротоар в Пловдив“ заля националните

...
Заглавието: Мъж пропадна в ремонтиран тротоар в Пловдив“ заля националните
Коментари Харесай

Кандидат-депутатите на БСП излязоха с декларация срещу провала на водния цикъл в Пловдив

Заглавието: „ Мъж пропадна в ремонтиран тротоар в Пловдив “ заля националните медии. Причината е следващия фалшив ремонт от злощастно известния за пловдивчани воден цикъл на града. Бившият кмет Иван Тотев изпусна първия вид на Водния план, тъй като дълго време не можа да се разбере с компаниите реализатори за „ заплащанията ”?! Така изтече първия програмен интервал (2007 -2013) и Пловдив остана без воден план. През втория програмен интервал (2014 -2020) той още веднъж бе плануван.
Вторият в листата на ГЕРБ го „ завеща “ на идващия кмет на ГЕРБ - Здравко Димитров в насипно положение. За да се задвижи тежката общинска машина в края на 2020 година Общинския съвет гласоподава заем от 30 млн. лв.. В края на 2020 година изтече и втория програмен интервал, само че останаха гратисните две години да се осъществят всичките публични поръчки. В момента се работи единствено по две от тях и качеството, както се видя по всички медии е необикновено неприятно. Нескопосано се сменят водопроводните и канализационните тръби на два квартала в регион Северен.
 Българска социалистическа партия сезира наши и европейски институции за тъпчене на предизборните правила от Борисов Българска социалистическа партия сезира наши и европейски институции за тъпчене на предизборните правила от Борисов
Прави усещане на всички държанието на министър-председателя Борисов в предизборна акция. Вижда се, че както и преди, по този начин и по...
Още не е почнала работа по разширението на пречиствателна станция. Изграждането на нов огромен канализационен колектор и тръбопровод по два огромни булеварда – „ Дунав “ и „ Брезовско шосе “ още не е контрактувано. Съществува действителна заплаха да изтече крайния период и обектите да не бъдат осъществени. Фирмите ангажирани с плановете ще бъдат принудени да форсират осъществяването за сметка на качеството. Цялата виновност е на общинската администрация на община Пловдив, която от 2011 година е доминирана от ГЕРБ. Вече 10 години този план се ръководи неприятно, некадърно, безредно и некачествено от една политическа партия. От това страдат хората. Улиците в кварталите са разкопани от есента, пловдивчани газят тиня, коли пропадат в изкопите, а има и контузии на пешеходци.
Тепърва ще се разкопават два огромни булеварда с тежък трафик. За пречиствателна станция се мълчи, тъй като там нищо не е наред. Фирмите, които до момента са сключили контракти с общината са познати от години. Те са нормалните обвинени в тесни връзки с администрацията. Милиони от джоба на данъкоплатците се харчат за поправки на ремонта, а резултатът е постоянно един: срутища, свлачища, калища. Пловдив не е изключение от тези забележими резултати по рецептата на ГЕРБ. Комфортът им обаче свърши.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР