Загадката на Sofia24.bg е свързана с една любима актриса, която

...
Загадката на Sofia24.bg е свързана с една любима актриса, която
Коментари Харесай

Тя е мечтаела да стане египтолог, но сега е обичана актриса и водеща, омъжена е за волейболна легенда

Загадката на Sofia24.bg е обвързвана с една обичана актриса, която е водеща и на известно риалити. Тя е родена на 20 септември 1989 година в Русе. Учи в СОУПНЕ " Фридрих Шилер “ в града, а по-късно приключва " Първа езикова гимназия “ във Варна. Приета е още от първия път в НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. Още преди да приключи академията през 2012 година, стартира да се снима в български и задгранични продукции. Познахте ли я? Тя е Ралица Паскалева. 

През 2015 година приключва интензивен курс Film Acting в известната киноакадемия – NYFA – New York Film Academy в кампуса La Femis в Париж. На театралната сцена от 2011 до 2012 година играе в спектакъл " Българска войска “ в представлението " Както ви харесва “. Любопитно е, че цялостен месец играе в представленията " Médée, L`insomnie de l`amour monstre “ и " Casanova – Requiem for love “ в спектакъл " Théâtre de l`Épée de Bois “ в Париж. 

Ралица Паскалева е известна с функциите си във филми и сериали, като " Кантора Митрани “, " Столичани допълнително “, " Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена опасност “, " Името на краля 3 “, " 11А “, Елза в " Лабиринти на любовта “ и " Откраднат живот “.

От 2020 година влиза като водещ в реалити предаването " Игри на волята “ (от втори сезон), където си партнира с Димо Алексиев. През февруари 2023 година взе участие в риалити предаването " Като две капки вода “ с Димо Алексиев. Актрисата озвучава Терабайт в " Емоджи: Филмът “, озвучена в оригинал от Ана Фарис. Озвучава  също по този начин и Жената-чудо в " DC Лигата на супер-любимците “, озвучена в оригинал от Джамила Джамил.

Омъжена е за волейболната легенда Теодор Салпаров. Двамата имат наследник, като в този момент чакат второ дете. Актрисата и волейболистът станаха родители за пръв път през 2018 година, когато се роди синът им Максим.

Признава, че като дребна е мечтаела да стане археолог египтолог. Сега обаче знае, че е взела вярното решение, избирайки актьорството като своя специалност.

Любимият й филм е " Небесно царство ". Актрисата доста обича да пътува, като 

обичаните й места в страната и чужбина са: Родният й град Русе, Танзания и Индонезия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР