Загадъчност, лукс и романтика лъха от новата луксозна колекция на

...
Загадъчност, лукс и романтика лъха от новата луксозна колекция на
Коментари Харесай

Модна къща Vanitta пусна нова загадъчна колекция за празниците

Загадъчност, разкош и романтика лъха от новата първокласна сбирка на фешън къща VANITTA` Fashion. Кадифето е главната материя, на която е заложила топ дизайнерът Гери Петрова. Гащеризони, подчертаващи извивките на женското тяло, съвременни сетове от боди с потур и блуза с необятен панталон участват като подбор. "Никога няма повторно, с цел да направиш първо усещане! ", съобщи Гери Петрова. Направете своето първо и блестящо усещане на идните празнични мотиви с тоалет от фешън къща "VANITTA` fashion ".

Модната къща създава дамско облекло към този момент повече от 20 години, както за българския, по този начин и за интернационалния пазар.

Дизайнерът и притежател Гери Петрова държи на високо качество и личен жанр и се стреми да основава необятен диапазон от модели, които носят личния и почерк и креативност, подчертани във всяка неповторима кройка. Брансън VANITTA' Fashion елементарно се разпознава тъй като е основан с доста обич, в търсене на салдото сред практичното и мечтаното, сред екстравагантното и класическото.
Колекциите на марката включват: поли, блузи, къси рокли, дълги рокли, туники, дамски костюми от две или повече елементи, клинове, панталони, жилетки, пелерини, палта, якета, тениски, чанти.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР