Задоволство от поражението на Петро Порошенко и предпазливост по отношение

...
Задоволство от поражението на Петро Порошенко и предпазливост по отношение
Коментари Харесай

Чеченският лидер Рамзан Кадиров пожела успех на Володимир Зеленски

Задоволство от провалянето на Петро Порошенко и нерешителност във връзка с спечелилия Володимир Зеленски. Така в резюме могат да бъдат систематизирани първите реакции в Русия на резултатите от президентските избори в Украйна.

Без безапелационен отговор остава въпросът дали Москва въобще ще признае резултатите от вота в Украйна. Като учредения да не го направи се акцентира решението на Киев да не позволява съветски наблюдаващи и да не открива изборни секции на съветска територия. Всеобщо е мнението, че не би трябвало да се избързва, че би трябвало да се изчакат първите стъпки на новоизбрания президент.

Чеченският водач Рамзан Кадиров към този момент е единственият почитан съветски служител, който поздрави Зеленски. „ Искам да пожелая триумф на Зеленски в благородните дейности, ориентирани към възраждането на Украйна и единението на украинския и съветския народ. Ако има такива планове “, написа Кадиров в профила си в обществената мрежа „ Телеграм “.

Повечето съветски наблюдаващи са на мнение, че Зеленски ще продължи да следва евроатлантическия вектор във външната си политика. Основният им мотив е, че Украйна от дълго време не е независим политически индивид.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР