Задаващият се развод между фолк дивата Мария и бизнесмена Християн

...
Задаващият се развод между фолк дивата Мария и бизнесмена Християн
Коментари Харесай

Мария изплака страшни истини: Милионерът Гущеров я спуквал от бой

Задаващият се бракоразвод сред фолк дивата Мария и предприемача Християн Гущеров очевидно ще бъде една от централните тематики на изданията, следящи протичащото се в средите на шоубизнеса. Гущеров разгласи, че бракът им към този момент е затворена страница за него, а като причина уточни, че брачната половинка му не желала естествен фамилен живот, а предпочитала „ по-разголен “.

За разлъка на двойката се заприказва още през предходната година, когато Мария беше видяна да изнася огромни количества багаж от фамилното жилище. После обаче двамата още веднъж се събраха и публично опровергаха слуховете за разлъка. Сега вестник „ Уикенд “ пък разкри една от най-големите болки на Мария. Изданието цитира другари на певицата, пред които тя споделила, че на няколко пъти е ставала жертва на домашно принуждение от страна на брачна половинка си.

Побоищата настъпвали, когато предприемачът прекалявал с чашката и ставал доста раздразним.

Вероятно Мария ще изтъкне тези неприятни епизоди в правосъдната зала по време на бракоразводния развой. Отсега е ясно, че той елементарно може да се трансформира в продължителна сапунка, разясняват в светските среди.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР