Задавали ли сте си въпроса, защо кралските особи, които са

Задавали ли сте си въпроса, защо кралските особи, които са ...

Защо кралските особи не носят червено червило?.


Задавали ли сте си въпроса, защо кралските особи, които са популярни днес никога не носят червено червило? След кралската сватба на Меган Маркъл и принц Хари, тя и нейният гримьор споделят какъв е отговорът на този въпрос с всички, които проявяват любопитство към кралския етикет, стил и начин на живот.

"Първият път, когато се опитахме да сложим червено червило, тя не се чувстваше добре с него", казва Мартин, гримьорът на Меган. " Тя обича да разговаря с хората и да комуникира активно и не искаше да се притеснява за вида на червилото си". Определено смятаме, че червеното червило е много трудно за поддържане в добър вид, ако ни се налага да изглеждаме безупречно във всеки един момент. За това вместо да се притесняват дали имат червило по зъбите си или перфектното очертание около устните се е развалило, те залагат на телесни прасковени и розови нюанси в избора си на цвят за устните.

Плюс фактът, че когато свикнете с нюд червилата много трудно бихте се върнали към ярките цветове. Веднъж опознали удобствата им и кралските особи като Меган Маркъл не се разделят с тях. 

Източник: jenite.bg