Задава се пети филм от поредицата за Шрек, . Изпълнителният

...
Задава се пети филм от поредицата за Шрек, . Изпълнителният
Коментари Харесай

След 13 години пауза: ще има нов филм за Шрек

Задава се пети филм от поредицата за Шрек,. Изпълнителният шеф на анимационното студио Illumination Крис Меледандри сподели пред изданието, че към този момент е почнала работата по новата анимация за зеленото страшилище.

Меледандри удостовери, че са почнали диалози с истинските озвучаващи артисти: Майк Майърс (Шрек), Камерън Диас (Фиона) и Еди Мърфи (Магарето). Още през януари Мърфи разяснява, че в случай че в миналото се направи нов филм за Шрек, би му лишило 2 секунди, с цел да се съгласи да взе участие. Образът на Магарето е също толкоз паметен, колкото и този на зеленото страшилище. В изявлението за " Варайъти " Меледандри сподели, че обмислят обособен филм единствено за този персонаж.

" Шрек 5 " е в начален стадий на разработка и към момента няма оповестена дата за премиерата. Последният филм от поредицата се появи преди 13 години. Пилотният " Шрек " от 2001 година завоюва първата в историята премия " Оскар " за най-хубав пълнометражен анимационен филм и донесе на основателите си доходи от 484,4 млн. $ при бюджет от 60 млн. $.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР