Задава се пети филм от поредицата Шрек. Новината разкри в

...
Задава се пети филм от поредицата Шрек. Новината разкри в
Коментари Харесай

Истинското кино се завръща: Интернет полудя по новините за Шрек 5

Задава се пети филм от поредицата " Шрек ". Новината разкри в изявление за Variety Крис Меледандри - основен изпълнителен шеф на анимационното студио Illumination и креативен сътрудник в DreamWorks Animation. Новата част се чака да събере още веднъж истинския актьорски състав на продукцията - Майк Майърс, Камерън Диас и Еди Мърфи - надлежно в функциите на Шрек, Фиона и Магарето.

„ Ако Dreamworks в миналото измислят нов " Шрек “, би ми лишило две секунди да се отзова. Обичам Магарето. “, разяснява Еди Мърфи още през януари. Сега към този момент е ясно, че артистът ще има опцията още веднъж да се превъплъти в обичания си облик.

Покрай Магарето е известно, че има и полемики за основаването на обособен филм, отдаден само на героя - сходно на филмите " Котаракът в чизми ".

„ Отличен ден да бъдеш част от легиона от почитатели на Шрек. ", съгласяват се хората в Twitter.

‘We Live In Time’ set pics, Barbie, Spider Verse, Shrek 5 announcement?? CINEMA IS ALIVE
— andy (@ohgarfeels)
Въпреки че " Шрек 5 " е в начален стадий на разработка, интернет се развълнува от новините, които идват в същия ден с новите плакати и за кино лентата " Барби " с Марго Роби и Райън Гослинг, както и " Spider Verse ", част от вселената на Marvel.

Според потребителите: „ същинското кино се завръща “.

Barbie posters dropped and also Shrek 5 announcement??? REAL CINEMA IS BACK
— Eboni
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР