Задържаният за убийството на 19-годишното момиче от Айтос е направил

...
Задържаният за убийството на 19-годишното момиче от Айтос е направил
Коментари Харесай

Убиецът на 19-годишното момиче направил самопризнания

Задържаният за убийството на 19-годишното момиче от Айтос е направил цялостни признания. Това сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова в предаването „ Здравей, България " по Нова телевизия по отношение на 19-годишното момиче от Айтос, което в събота рано сутринта умря в лечебно заведение след побой от 27-годишен мъж.

„ По данни на полицията преди към година и половина е имало сигнал за евентуално домашно принуждение от съседи, които са посетили жертвата и са провели диалог с нея. Тя им е споделила, че няма принуждение, няма случай и на процедура е отрекла каквото и да било принуждение против нея. Нямаме други сигнали нито от нея, нито от нейни съседи ", сподели още Арнаудова и посочи, че няма публично постъпил какъвто и да е сигнал за принуждение.

„ Трябва да се приканят всички хора видят ли случаи на принуждение да алармират. По наши наблюдения жертвите на принуждение освен че не свидетелстват, те даже изрично отхвърлят. Затова в такива моменти е най-сигурно хората към жертвите на принуждение да алармират ", разяснява представителят на основния прокурор и уточни, че институциите имат запас да оказват помощ, само че би трябвало да бъдат сигнализирани.

„ По данни на Министерство на вътрешните работи 27-годишният мъж, причинител на закононарушението, е изтърпял 6-годишна ефикасна присъда, излязъл е скоро от по тази причина. Към сегашния миг неговият брат също се намира в пандиза. Това, което можем да съобщим, че нощес, откакто е бил арестуван в Прокуратурата в Бургас, причинителят е направил цялостни признания, изразил е страдание за случилото се, само че мотивът е счепкване посред им, предизвикано от грижите, които се поставят за детето им ", изясни Арнаудова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР