Задържаният за контрабанда при акцията в агенция Митници Стефан Димитров

...
Задържаният за контрабанда при акцията в агенция Митници Стефан Димитров
Коментари Харесай

И вторият задържан при акцията в Митници е откаран в болница


Задържаният за контрабанда при акцията в организация " Митници " Стефан Димитров е откаран в болница. Това оповестява Nova, като се базира на свои източници.

Димитров е откаран в незабавното поделение на столичната Окръжна болница и му се вършат проучвания. Към момента не се оповестяват детайлности към здравословното му положение.

Миналата събота неговият татко - Марин Димитров, също беше откаран по неотложност в " Пирогов ". Детайли към неговото здраве по този начин и не бяха разкрити, само че поради това Димитров-баща не се яви пред съда.

Двамата бяха арестувани преди седмица дружно с директорката на организация " Митници " Петя Банкова. Срещу нея има повдигнато обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група. Предполагаемото закононарушение, за което прокуратурата я проверява, е " търговия с въздействие, контрабанда и подкупи ".

В четвъртък Стефан Димитров и Банкова апелираха ареста си, само че съвещанието беше отсрочено, откакто защитничката на Банкова не се яви в съда поради болест.

Операцията в организация " Митници " от средата на предходната седмица е по сигнал на ДАНС и е първата на новата антикорупционна комисия. По тяхна информация Банкова е обвързвана със посочения за контрабадист Николай Николов-Паскал, който към момента се търси.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР