Задържаният в Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати три

...
Задържаният в Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати три
Коментари Харесай

Прокурорският син, обвинен за побой, наруши домашния си арест

Задържаният в Перник Васил Михайлов , против който са повдигнати три обвинявания, е нарушил домашния си арест, незабавно откакто съдът промени мярката му за неотклонение в по-лека. " От районната работа по осъществяване на наказванията в Перник е изискана информация по случая, която сподели, че са установени нарушавания в осъществяването на електронното наблюдаване на лицето с мярка " домакински арест ", включително излизане отвън избраното в графика време ", оповестиха от Министерството на правораздаването за bTV.

Служебният министър Крум Зарков е упълномощил инспекция. За нарушаванията са известени Софийският градски съд, способената прокуратура и органите на Министерство на вътрешните работи. На чиновниците от Групово дело Изпъленение на наказванията ще им бъде потърсена дисциплинарна отговорност. Самият Михайлов признава, че е нарушил домашния си арест.

 width=

" Петък имаше дискотека тук и трябваше малко да разпусна, въпреки всичко съм бил в ареста 5 месеца ", съобщи той, като посочи, че престоят му в килията било " като на хотел ". Младежеът признава също, че е нанасял побой. " Нападал съм тези, които са заслужили. Повечето хора, които са пребити от мен имат престъпно досие ", оправда се Михайлов.
Той е наследник на някогашния зам.-окръжния прокурор на града Бисер Михайлов. През юни, когата жители на Перник се подвигнаха на митинг поради безчинставата на 18-годишния възпитаник, той беше задържан за нечовечен побой над локалната футболна легенда и сегашен треньор Румен Андонов.

Първоначално младежът е притеглен към наказателна отговорност за това, че на 9 април към 04:00 ч. наоколо до детска площадка в Перник той нанесъл голям брой удари с юмруци и ритници в региона на главата на Н.Т. и го намушкал с нож в лявото око. Деянието е осъществено по хулигански подбуди без персонален претекст. След това обвиненият се заканил с ликвидиране на Б.Й., като размахвал нож пред лицето ѝ, оповестяват от държавното обвиняване. Днес Михайлов е упрекнат и за това, че на 11 април към 14:00 часа наоколо до заведение в Перник е нанесъл голям брой удари с юмруци в региона на главата на Р.Н., в резултат на което му предизвикал телесна щета. Според прокутратурата действието също е осъществено по хулигански подбуди.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР