Задържаните българи от Хамас са войници. Те са потомци на

...
Задържаните българи от Хамас са войници. Те са потомци на
Коментари Харесай

Разкритие: Задържаните от Хамас българи са войници?! Владимир Чуков шокира с истината

Задържаните българи от Хамас са бойци. Те са потомци на български евреи, които са емигрирали, когато се е основала страната Израел през 1948 година Поне от 60 година живеят там. Това изясни пред Lupa.bg арабистът Владимир Чуков.
Задържаните пленници нямат българско поданство. Няма да е елементарно освобождението им, допусна специалистът.
Вчера министър председателят Николай Денков и външният министър и вицепремиер Мария Габриел са се срещнали в Тел Авив със фамилии на похитени от терористичното палестинско придвижване при офанзивата на 7 октомври.
От ограничения за сигурност двамата отхвърлиха да разкрият самоличността, даже пола и възрастта на заложниците. Премиерът Денков изрично отхвърли да каже дали това потвърджава информацията на американското издание „ The Wall Street Journal “ oт началото на заложническата рецесия, когато вестникът заяви, че измежду похитените от „ Хамас “ има българка.
„ Продължаваме с страната Израел и със страните, участващи в договарянията да вършим всичко належащо, с цел да се стигне до освобождението на заложниците. Смятам, че няма нищо по-благородно от това да направиш всичко належащо за избавяне на човешки живот “, съобщи първият ни посланик Габриел.
„ Една от задачите на визитата ни в Израел беше да се уверим, че израелските управляващи взимат всички ограничения, с цел да разграничат терористите от почтеното население в Газа “, съобщи министър председателят.
„ Точно преди 30 дни Израел беше атакуван грубо, зверствата са неописуеми. Израел има право да пази популацията си, само че въпреки това не трябва да се разрешава да се смесват терористите от „ Хамас “ с палестинското население, в което цивилните жители също имат права “, добави Денков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР