Задържана е била жена-провокатор, употребила вербална агресия срещу протестиращите в

...
Задържана е била жена-провокатор, употребила вербална агресия срещу протестиращите в
Коментари Харесай

СДВР: Задържана е жена, използвала вербална агресия срещу протестиращите

Задържана е била жена-провокатор, използвала вербална експанзия против протестиращите в палатковата обсада на Орлов мост. Това стана ясно от днешния брифинг на Столичната дирекция на вътрешните работи. Арестуваната жена е използвала и алкохол.
Вчера се организира 26-тата поредна вечер на антиправителствени митинги в столицата. От няколко дни те прераснаха и в обсада на кръстовища. Снощи демонстрациите минаха умерено. По данни на полицията обаче те са били извършени без съобщение в Столичната община.

Известно напрежение по време на снощните митинги имаше в минутите след 21 ч., когато протестиращите освиркаха екип на Нова телевизия. Наложи се публицистите да бъдат изведени от управляващите.

Остава непрекъснат броят на опънатите в сърцето на столицата палатки. Три основни кръстовищ са блокирани. Протестни лагери има на Орлов мост, пред Министерския съвет и на кръстовището до Софийския университет. Пренощувалите на Орлов мост хора са 25-30 души, пред СУ са към 20, а в палатковия лагер пред Министерски съвет - 6.

Според полицията бусът на майки на деца с увреждания от " Системата ни убива ", който е блокиран от полицията към този момент 4-ти ден, не е спиран да напусне кръстовището.

" Той може да си тръгне, откъдето изиска ", споделиха още на брифинга.

Според полицията от записите към момента няма видни неправилни дейности от страна на управляващите.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР