Ваня Григорова и Мая Манолова взети заедно ще бъдат поредната

...
Ваня Григорова и Мая Манолова взети заедно ще бъдат поредната
Коментари Харесай

БСП: Ваня Григорова и Мая Манолова ще бъдат патерица на ГЕРБ в парламента

" Ваня Григорова и Мая Манолова взети дружно ще бъдат следващата патерица на ГЕРБ в българския парламент, пробвайки се да оцелее още няколко месеца било то в ръководство, ли в някаква поддържаща роля ". Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски по време на партиен брифинг в Народното събрание.

" Преди два дни падна маската на Елена Йончева и зависимостите ѝ от Делян Пеевски и Движение за права и свободи. Днес падна маската и на Ваня Григорова и зависимостите ѝ от ГЕРБ и Бойко Борисов. Бойко Борисов в границите на няколко месеца съумя да съобщи първо групата си, гласоподавателите си, като предложи Антон Хекимян за кмет на София, по-късно съобщи договарящата си група за държавно управление - Сачева, Рая Назарян. Днес предава и бъдещите си гласоподаватели си в София, като им споделя ясно, че на локалните избори е работил за Ваня Григорова, подкрепял я е и тя му би трябвало в българския парламент, с цел да бъде негова патерица ", сподели Свиленски.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че Григорова е същинския победител на локалните избори в София от предходната година, както и че присъединяване ѝ в изборите на 9 юни може доста да промени състава на идващото Народно заседание. Не посочи обаче дали чака и тя да стане народен представител, или да дръпне от гласовете на други обединения, които в този момент са в Народното събрание.

" Днес излиза наяве, че в действителност това, което говорихме ние, че Ваня Григорова няма да бъде общински консултант от София и да се грижи за ползите на столичани, че Ваня Григорова не желае да бъде кмет на София, а е употребена да бъде претендент и по-късно да се случи това, което сега към този момент излиза наяве. Ваня Григорова не я интересуват ползите на работещите, на бедните и трудовите хора, само я интересуват местата в листите ", сподели още Свиленски.

Той описа, че когато Българска социалистическа партия са поканили хората в ляво на среща на 1 май за необятно обединяване, част от критиците им в " Левицата " споделили, че е късно, тъй като тогава листите към този момент ще бъдат регистрирани.

" Това удостоверява тяхното предпочитание само за места в листите, никакви политики, решения за България, трудещите и работещите се хора. Така че признанието през днешния ден на Борисов е доста значимо ", уточни още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР