Задържаха за 72 часа 55-годишен мъж от Вълчи дол, извършил

...
Задържаха за 72 часа 55-годишен мъж от Вълчи дол, извършил
Коментари Харесай

55-годишен мъж се гаври с млада жена, момче и момиче я спасиха

Задържаха за 72 часа 55-годишен мъж от Вълчи дол, направил блудничество по отношение на млада жена, оповестиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура за

Той е притеглен като обвинен за това, че направил дейности за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, посредством приложимост на мощ или заплашване, с лице навършило 14 години.

Мъжът е добре прочут на органите на реда и е осъждан.

На 29 октомври 2021 година, обвиненият стоял на автобусна спирка, намираща се покрай парка на града, и пиел бира. Малко след 18:30 часа забелязал млада жена, която излизала от магазин за хранителни артикули. Мъжът наблюдавал дамата и на комфортно място я съборил на земята, като срещу волята ѝ я завлякъл в парка. Започнал да я опипва по тялото и да я целува.

Потърпевшата се развикала за помощ. Виковете ѝ били чути от момче и момиче, минаващи наоколо, които неотложно помогнали на дамата да се освободи от нападателя си. Извикали и полиция. 55-годишният причинител бил арестуван.

Предстои наблюдаващият бактисвам прокурор да внесе искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на 55-годишния обвинен в Районния съд в град Девня, написа Moreto.net.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР