Задържаха под стража дрогиран водач, съобщиха от Апелативната прокуратура. По

...
Задържаха под стража дрогиран водач, съобщиха от Апелативната прокуратура. По
Коментари Харесай

Задържаха под стража дрогиран водач

Задържаха под стража дрогиран лидер, оповестиха от Апелативната прокуратура.

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на М.М., притеглен като обвинен по бързо произвеждане за това, че на 3.11.2018 година в с. Дълбоки, общ. Стара Загора, управлявал моторно транспортно средство – лек автомобил марка „ Ауди “, след приложимост на наркотично вещество – метамфетамин, открито по надлежния ред с техническо средство „ Дрегер Дръг тест ".

В хода на формираното против М.М. бързо произвеждане е открито, че същия на 3.11.2018 година бил в с. Дълбоки, като управлявал лек автомобил, марка „ Ауди “. Обвиняемият бил спрян за осъществяване на инспекция и бил тестван за приложимост на наркотични субстанции. При осъществената инспекция техническото средство отчело съществуване на метамфетамин в организма на М.М.

Обвиняемият е направил действието в изпитателния период на предишно наказание през 2017 година още веднъж за шофиране след приложимост на наркотични субстанции. Взетата по отношение на М.М. мярка за неотклонение „ задържане под стража “ може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд-Стара Загора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР