Задържаха измамник, представял се за служител на НАП, съобщиха от

...
Задържаха измамник, представял се за служител на НАП, съобщиха от
Коментари Харесай

Задържаха измамник, представял се за служител на НАП

Задържаха лъжец, представял се за чиновник на Национална агенция за приходите, оповестиха от Апелативна прокуратура-Варна.
57-годишният мъж е притеглен като обвинен за осъществени от него две измами в курорта Златни пясъци. С разпореждане на дежурен прокурор от Районната прокуратура във Варна той е арестуван за период до 72 часа.
На 10 август тази година мъжът, който е роден в русенското село Ветово, се показал като чиновник на Национална агенция за приходите пред жена, работеща в курорта, въвел я в подвеждане, че е длъжностно лице, и по този начин съумял да й аргументи щета за 50 евро.
Същият ден, представяйки се още веднъж за чиновник на приходната организация, той е въвел в подвеждане и друга жена в курорта и съумял да й аргументи имотна щета за 150 лв..
закононарушението, в което е упрекнат 57-годишният мъж, се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 8 години.Районната прокуратура ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане на най-тежката мярка за процесуална насила - "задържане под стража ", по отношение на измамника.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР