Задържаха 48-годишен мъж от село Българене за търговия с гориво

...
Задържаха 48-годишен мъж от село Българене за търговия с гориво
Коментари Харесай

Незаконна бензиностанция разкриха край Угърчин

Задържаха 48-годишен мъж от село Българене за търговия с гориво на противозаконна бензиностанция. Арестът е осъществен по време на профилирана интервенция на чиновници от бранш „ Противодействие на икономическата престъпност” при ОД Министерство на вътрешните работи - Ловеч, оповестяват от институцията.
Органите на реда, взаимно със чиновници на Агенция „ Митници” и Национална агенция за приходите, са направили инспекция в обекта, ситуиран на пътя София-Варна на територията на Община Угърчин, в местността " Пазар дере ".
Установено е, че в от дълго време спряла да действа бензиностанция се прави разпространяване на горива в нарушаване на настоящото законодателство. В нея се продавало гориво в пластмасови туби с друга съдържимост, без данъчна регистрация и разрешителни за осъществяване на сходен вид активност.
Образувана е инспекция по случая и са формирани протоколи по Закона за Министерство на вътрешните работи. При последващата инспекция там са открити и конфискувани 1500 литра дизел. Той бил складиран в цистерна, както и в железни варели и пластмасови туби. Арестуваният е притежател на противозаконната бензиностанция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР