Задържаха 30-годишна жена за присвояване на пари и стоки, съобщиха

...
Задържаха 30-годишна жена за присвояване на пари и стоки, съобщиха
Коментари Харесай

Задържаха жена за присвояване на пари и стоки в столицата

Задържаха 30-годишна жена за заграбване на пари и артикули, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Действия по следствието стартират още през юли предходната година, когато помощ в полицията търси притежател на магазин за алкохол и цигари.
Мъжът споделя, че жена, обучавана за назначение на работа в обекта, е присвоила сумата от 700 лв. от касата на магазина, след което е изчезнала.

Месец по-късно различен притежател на търговски обект алармира за съвсем еднакъв случай - след назначение на работа, жена със същото изложение, отмъква 955 лева и стока на стойност за 600 лева и повече не се появява на работа.

След идентифициране на самоличността ѝ - 30-годишна, неведнъж осъждана, тя е оповестена за общодържавно търсене. В рамките на подхванатите оперативно-издирвателни дейности чиновници на Пето районно управление (на МВР) засекли и задържали търсената в късните часове на вчерашния ден в централната част на столицата.

По случаите са формирани две досъдебни производства. Предстои отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР