Задължителният претендент на WBO в тежка категория Александър Усик беше

...
Задължителният претендент на WBO в тежка категория Александър Усик беше
Коментари Харесай

Усик: Джошуа трябва да се бие с мен или да оваканти титлата на WBO

Задължителният кандидат на WBO в тежка категория Александър Усик беше неудовлетворен от представянето си в борбата против Дерек Чисора. Украинският боксьор обаче е убеден, че ще може да се показа по-добре в бъдеще.
Усик чака да се бие за международната купа в идната си борба. Според него, в случай че първенецът на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа откаже да се бие с него, а избра да се бие с първенеца на WBC Тайсън Фюри, то тогава Джошуа ще би трябвало да оваканти пояса на WBO.

„ Струва ми се, че бих могъл да се оправя по-добре. Не се бях боксирал цяла година, тъй че ми лиши известно време да разгрея. Със сигурност ще се показва по-добре в бъдеще. Слава Богу, тази борба приключи добре.

Мисля, че би трябвало да попитаме Еди Хърн по кое време ще се организира борбата с Джошуа. Не знам. Аз съм наложителен кандидат на Антъни Джошуа. Следователно той има 2 благоприятни условия: да се бие с мен или да оваканти купата и да се бие с Тайсън Фюри, “ сподели Усик.

Украинският боксьор удостовери, че сега негов приоритет е борба с Джошуа.

„ Най-важното за мен е да изляза на кръга с Антъни Джошуа и да печеля купата. Няма да разреша на Джошуа и Фюри да се бият, с цел да се изправя по-късно против спечелилия. Първо ще се удрям с единия, след това с другия.

Не се разстроих, че не се срещнах очи в очи с Антъни Джошуа. Заради някои дреболии да се разстроиш – да се намразиш, да бе, “ сподели Усик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР