Задължителната карантина при влизане в Италия отпадна, а това освободи

...
Задължителната карантина при влизане в Италия отпадна, а това освободи
Коментари Харесай

Карантината падна, а родни звезди се втурнаха към Вечния град

Задължителната карантина при влизане в Италия отпадна, а това освободи доста хора от задължението, да прекарат 10 дни в изолираност, а са отишли в страната, с цел да се разходят единствено. Важно е пътешествениците да знаят, че въпреки всичко остават условията за доказване, че не сте заболели от Ковид, т.е. да визиите един от вероятните проби, или да сте имунизирани. Така или другояче пътуването в Европа се възвръща, а една от топ локациите си остава точно Италия.

В последните дни се оказа, че няколко родни звезди са се отдали точно на исторически и културен тур във Вечния град - Рим. Владо Пенев, Юлиан Вергов и щерка му Алина са се отдали на разходки и вкусна храна точно в италианската столица. Владо, който не споделя постоянно фотоси от пътуванията си, този път качва много фрагменти, от които си проличава, че се забавлява оптимално и с интерес посещава разлини културни забележителности в града, а компания му вършат Вергов и щерка му, която скоро бе абитуриентка. Владо показа обаятелен кадър точно с тях, а фотографията е направена на фона на Фонтана ди Треви.

Виж още:

Пенев е отделил време да посети и едно удивително място - Porta Pinciana, която е  " опакована " от Кристо при започване на 70-те на предишния век! " Случайно от хотела има чудна панорама към нея! Поздрави от Вечния град! ", написа артистът към красивата фотография, а гледката несъмнено е прелестна.

Виж още:

Владо се е разходил и във Ватикана и по-специално музеите, които водят непосредствено към Сикстинска шапка. " Наистина е неразрешено да се снима..... само че някои съумяваме ", написа към невероятна фотография от вътрешността на шапката. Известна е с архитектурата си и фреските, дело на известните ренесансови художници Микеланджело, Сандро Ботичели, Пиетро Перуджино, Пинтурикио, Доменико Гирландайо и други. Таванът е изрисуван от Микеланджело сред 1508 и 1512 година по предписание на папа Юлий II и дружно със сцената Страшният съд (изрисувана сред 1535 и 1541 г.) се счита за връх в творчеството на Микеланджело. Храмът носи името си от папа Сикст IV, който поръчва възобновяване на остарялата Капела Магна. 

Виж още:

В един от най-красивите градове на Европа е друга световна двойка - Андрей Арнаудов и неговата половинка Емануела Толева. Двамата евентуално са оставили дребния си наследник Васил в София, с цел да си подарят сантиментална отмора, на която да се насладят единствено те. Коментарът на Толева към фотосите, заредени с  доста положителна енелгия, гласи: " Понякога е прелестно! ". От фрагментите на дългокраката хубавица излиза наяве, че да били региона на Ватикана и наоколо до Пантеона. Интересен факт е, че тази постройка измежду най-големите инженерни постижения на античността, достигнали до наши дни.

Изображение: https://www.instagram.com/emanuelatolevaaa/, https://www.instagram.com/vladopenev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР