Задачата на копейките от Възраждане“ в бъдещия парламент отново е

...
Задачата на копейките от Възраждане“ в бъдещия парламент отново е
Коментари Харесай

ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС: Баровците зад Костя Копейкин не искат правителство

Задачата на копейките от „ Възраждане “ в бъдещия парламент още веднъж е най-лесната – да са срещу всичко и всички. Хората на Костадин Костадинов – Костя Копейкин имат финансов интерес да няма постоянно държавно управление, написа „ Галерия “.

Част от спонсорите на съветската пета колона били сложени чудесно в служебния кабинет и бизнесът им вървял като без спънки.

Въпросните бизнесмени обилно финансирали акцията на Копейкини. Те не желали постоянен кабинет, тъй като не се разбирали добре нито с коалиция ПП-ДБ, а още повече се страхували от връщане на Бойко Борисов.

Бизнес териториите им намалели мощно през последните години Спонсорите на „ Възраждане “ изгубили най-много позиции по морето, където Костя Копейкин се усеща изключително мощен.

„ Факт е, че патриотарите се схващат чудесно с хората на Радев и не са отправили нито една рецензия към кабинета.

Реклама

Играта им е да са против ПП-ДБ и против ГЕРБ. Лесно е да го обяснят на последователите си по линия на разпределението по отношение на Русия. Така че не очаквайте смяна в държанието на Костадинов “, твърди втори източник.

„ Възраждане “ ще са четвърта мощ с към 12-13 %, доста малко зад Движение за права и свободи, настояват социолози. Това ще ги направи доста сериозен фактор с към 40 депутати, като държавно управление ще може да се направи или с тях, или с хората на Доган, само че за последните никой и не желае да чуе публично.

„ Възраждане “ не престават и подписката си против еврото. Тяхната цел е да я вкарат в Народното събрание, което да провокира спор и решение за възможен референдум по тематиката.

Според анализатори обаче партията употребява тази тематика и за предизборни цели. Страхът на хората от финансови разтърсвания след приемане на еврото се експлоатирал без никаква рационална опция. Към момента по данни на водача Костадин Костадинов в подписката за референдум за опазване на българския лев са събрани 437 000 подписа.

„ Ние желаеме България да е страна, те желаят България и да е територия, ръководена извън. Затова задачата ми е независимо ръководство “, сподели неотдавна Костя при посещаване във Видин.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР