Зад състава на кабинета Главчев прозира дългата ръка на г-н

...
Зад състава на кабинета Главчев прозира дългата ръка на г-н
Коментари Харесай

Сабрутев: Зад състава на кабинета Главчев прозира дългата ръка на г-н Пеевски и г-н Борисов

Зад състава на кабинета " Главчев " прозира дългата ръка на господин Пеевски и господин Борисов. Видяхте господин Главчев какъв брой беше обезпокоен по време на представянето на кабинета. Той не е човек със театрална тресчица. Виждаме членове на този кабинет, които са меко казано несъответствуващи. Сред тях е вътрешният министър, който сподели, че няма по какъв начин да се оправи с организирането на избори. Това разяснява пред нова националният представител от ПП-ДБ Венко Сабрутев.

По думите му служебният кабинет има основата задача да обезпечи прехода сред две постоянни държавни управления и почтени избори. " Министърът на вътрешните работи по време на локалния избор сподели, че не можа да  се оправи с купените гласове. За да бъде заменен един министър би трябвало да се мине през Народно събрание, през гласоподаване. Трябва да има болшинство от най-малко 121 народни представители. Тук беше основно мнението на ГЕРБ-СДС, които споделиха, че ще пазят Калин Стоянов. Ние имаме огромни подозрения, тъй като той не можа да се оправи с локалния избор, че ще успее да се оправи с още по-голямата задача да провежда парламентарен избор плюс евроизбори ", добави Сабрутев.

Според него от ПП-ДБ са създали невъзможното България да остане със устойчиво ръководство. " Направихме невъзможното да спазим нашата спогодба, която в началото беше ротация на министър-председателя. Искахме да покажем нашите некоалиционни сътрудници и на обществото, че сме партия, която си съблюдава обещанията, само че когато става въпрос за промяна на изцяло държавно управление най-логично е да бъдат сменени министрите, които са се потвърдили като неработещи. Големият скандал е по какъв метод е поискана оставката на основния секретар. Виждаме, че се връща власт през боязън. Твърдо настояваме съдията, който има право да проверява основния прокурор да се задейства ",  посочи националният представител.

Той посочи, че властта не е при политиците, а при хората. " 9 месеца в България властваше спокойствието, в България се осъществиха политики за обществото и бизнеса ", сподели той.

Сабрутев сподели, че най-важното нещо, в което би трябвало да се концентрира обществото е да опази вота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР