Зачестяват косвените конфронтации между любителите на красивото. Сблъсъците са задочни,

...
Зачестяват косвените конфронтации между любителите на красивото. Сблъсъците са задочни,
Коментари Харесай

За три рози и тъгата в очите на едно дете СНИМКИ

Зачестяват косвените борби сред феновете на красивото. Сблъсъците са задочни, а мотивът са цветя, за които едни се грижат, а други просто си взимат - късайки или режейки. Поредната преживелица е от Пловдив, където мъж показа история за три  рози и тъгите в очите на едно дете.

Малчуганът самичък се грижил за красивите цветя и справедливо им се радвал, чакайки да цъфнат.

" На пръв взор нищо изключително за множеството хора, само че не и за едно дете и тъгата в очичките му, като видя. Сади ги, поливаше ги и чакаше с неспокойствие да разцъфнат ", написа Ангел М. Мъжът споделя и две фотоси. Едната е от утринта на 3 юли, а другата от следобеда на същия ден. От фрагментите се вижда по какъв начин три от цветовете липсват.

" Е, в този момент всичката обич и предпочитание е в нечия " бедна " чаша с вода ", установи пловдивчанинът.

Случката не оставя хората равнодушни. Някои припознават негодуванието на мъжа. Те сами споделят истории, в които някой реже и скубе растения, за които са полагали грижи. Други откриват позитивното даже и в неналичието на розите - някой е бил весел с тяхната хубост.

Вижте някои от мненията на локалните:

" Погледнете го въпреки това, някой е зарадвал обичаната си с Вашите рози. Обяснете това на детето, че е било от обич. И съм сигурна, че ще се зарадва ", написа Ивет А.

" Аз имам едни лалетата, които съм ги виждал цъфнали единствено, до момента в който бяха в саксия. Още нецъфнали ги скубят с все листа. Защо бе, хора? Нали в земята е естественото им място. Не си ли давате сметка, че някоя старица, леличка или дете се грижи за тях, с цел да радват всички ", отбелязва Николай П.

" На мен даже и борчето ми отскубнаха,камо ли за дребните цветя! Хора които нямат съвест! ", счита Елена Р.

" Нищо не може да ме учуди към този момент. Аз също в нашата градина непрекъснато сея цветя и простите люде от блока тъпчат,развалят, режат, бутат! ", отбелязва Мариана Л.

" И при мен цветята ми бяха изкоренени и откраднати, а розите откъснати. Ядосвам се, няма повече да се занимавам, след това отново садя и по този начин ", отбелязва Мария Т.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР